9/07/2006

Hamburgatells


Shack vos propon hui una recepta cassolana ràpida, barata i sobretot en la garantia de saber lo que es menja, que quan es tracta de productes derivats de la carn és ben d'agraïr. Especialment indicada per a pisos d'estudiants.

A esta classe d'hamburguesa que porta un poc de fege se l'ha batejada HAMBURGATELL en homenage al deliciós figatell de La Safor (Valéncia).

500 grams de rellomello de porc de primera qualitat (que pot costar 6/7 euros)
150 grams de feges de pollastre (90 cèntims)
50 grams de formage semicurat de cabra (1 euro)
Pebre negre
Pibe roig dolç

Es sofrigen els fegets fins que es facen només un poquet, sense aplegar a dorar-se i es passen junt a tot lo atre per la Minipimer. Quan estiga picadet, fem mandonguilles i les anem esclafant contra una paella en un poquiu d'oli per a donar-li la típica forma d'hamburguesa.

Si la carn nos agrada molt feta farem ben fineta l'hamburguesa; a més grossa, menys feta.

Depenent del tamany vos eixiran entre 8 o 10 saborosos hamburgatells.

I si no vos agraden o no vos ixen be, Shack vos recomana com a alternativa una Sopeta de Miso en sobre, ràpida de fer i més elemental encara.